Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Törpenövés - lelki okai

törpenövésTörpenövésnél a hipofízis, a pajzsmirigy vagy az ivarmirigyek zavarai tisztázzuk és értelmezzük az alaphelyzetet. A pajzsmirigy alulműködésének következtében alacsonyabb mértékű a növekedési hormon kiválasztása, ami alacsonyabb termetet eredményez. Apró mivoltunkkal szeretnénk kitűnni, mindenütt alábukunk, elmerülünk, elsüllyedünk, a tekintetek átsiklanak felettünk. Mindig csak a legkisebbek közé tartozunk, úgy érezzük, túl kicsire szabtak a „nagy” világhoz képest minden egyéb hatalmasabb és magasabb. A megfelelő méretű ruhák és cipők beszerzése nehézségekbe ütközik, csak gyermekméretek jöhetnek szóba. Akadályokba ütközik, ha az autóhoz kötött társadalom életében részt akarunk venni, hiszen egyidejűleg kellene elérnünk a pedálokat és a kormánykereket, a fontos dolgokhoz nem férünk hozzá. Permanensen nyújtózkodunk és túlterheljük magunkat.

 

Amit tenni kell!

Fogadjuk el a sorsunk által kiszabott feladatokat, és igazítsuk hozzáállásunkat apró termetünkhöz. Legyünk szerények, és maradjunk a háttérben, belső gyermeki képünket fogadjuk el és szabadítsuk fel. Ne horgonyozzunk le, a gyermeki dolgaink ellen folytatott állandó küzdelem helyett hajoljunk meg a gyermeki lét csodákkal teli oldalai előtt, és lehetőségeink szerint váltsuk meg azokat. Teremtsünk önmagunk számára egy kisebb világot, mondjunk le tudatosan a „nagy” világ kínálta esélyekről. Gyarapodjunk és fejlődjünk belsőleg, alacsony termetünk elfogadása után hódítsuk meg az ellenpólust is. Tegyünk szert belső nagyságra. Külsőleg megmutatkozó kicsiny termetünk mellett álljunk ki belsőleg is. Kicsi, de bátor, kicsi a bors, de erős, kis testünket vegyük egészen birtokba. Töltsük ki és fogadjuk el, és ha ekkor még mindig szándékunkban áll, szárnyaljunk szellemi-lelki szinten.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!